Herplaatsing

Bezint eer ge begint!

Regelmatig wordt de GRCN benaderd door mensen met de vraag naar een al wat oudere hond.
Af en toe hebben we die ook, maar het zijn meestal honden met een verhaal. Er kan om diverse redenen afstand van worden gedaan van zo'n hond, bijvoorbeeld een scheiding, het klikt niet met de hond of wegens gezondheidsredenen enz.

Het zijn meestal honden met een verhaal, een achtergrond die ze met zich meedragen en waar, door een toekomstige eigenaar, rekening mee gehouden moet worden. Ook moet de toekomstige eigenaar tijd en energie erin willen steken, over voldoende vrije tijd beschikken om de hond aan de nieuwe situatie te laten wennen en een cursus gaan volgen om een goede band met de hond te krijgen en eventueel ongewenst gedrag om te buigen naar het gewenste gedrag.

De nieuwe baas moet van wandelen houden, niet hele dagen werken, veel geduld hebben en heel veel liefde te geven hebben.
Ook moet de nieuwe baas houden van haren, veel haren, en niet vies zijn van een modderige Golden. Hij moet het geld hebben voor goed voer en voor dierenartsbezoekjes (minimaal 1 keer per jaar voor de jaarlijkse inenting en 2 keer per jaar ontwormen)

Kunt u hieraan niet voldoen, nou, begin er dan niet aan. Hard misschien, tja, maar een Golden die van huis naar huis gaat en van eigenaar naar eigenaar is ook niet wat we zoeken. Een fijn stabiel gezin met voldoende vrije tijd, veel geduld en veel liefde om te geven, dat is wat we zoeken en denkt u nu: "dat kunnen wij!", lees dan verder op deze pagina.

 

Bent u geïnteresseerd in een herplaatsingshond? Vul dan onderstaand formulier in!

  

Formulier Aanvraag Herplaatsingshond

 

 

Heeft u een herplaatsingshond beschikbaar? Vul dan onderstaand formulier in!

 

Formulier Beschikbare Herplaatsingshond

 

 

Gelijk met het online invullen van het inschrijfformulier dient u het inschrijfgeld over te maken naar:

1291.35.127 (Rabobank) t.n.v. Golden Retriever Club Nederland o.v.v. Aanbieden Herplaatsing

IBAN: NL14RABO0129135127, BIC: RABONL2U  

 

Contactpersoon Herplaatsing:

Ada Blok
telefoon 023-5580715
Bereikbaar voor inlichtingen tussen 20.00 uur en 22.00 uur

email
herplaatsing@goldenretrieverclub.nl

 
Laatst aangepast op donderdag 27 maart 2014 23:16