i-deallogoELECTRONISCH BETALEN VIA I-DEAL

 

Het heeft even geduurd, maar alle evenementen kunnen, naast de gewone manier van betalen, nu ook via i-Deal worden betaald, de rechtstreekse manier van betalen via uw eigen bank zonder dat u uw bankapplicatie opstart.  


GRCN nu ook op Twitter !   tweetknop

 


Wat is Twitter?

Met Twitter kun je snel korte berichten uitwisselen met andere gebruikers. Dat wordt "twitteren" genoemd. Twitter is een sociaal netwerk waarbij je vrienden kan toevoegen van wie jij de berichten leest. Jouw vrienden kunnen ook jouw account "volgen" waardoor zij jouw berichten zien. Op deze pagina vind je een uitleg over het fenomeen. In Nederland groeit Twitter razendsnel en er zijn dan ook veel bekende Nederlandse twitteraars. Twitter is helemaal gratis. Je kunt je simpel aanmelden op twitter.com (en niet op www.twitter.nl want die hoort niet bij het bedrijf) en hebt alleen een email adres nodig om je te registreren. Iemand die actief is op Twitter wordt een twitteraar genoemd, en een groep bekende mensen die twitteren noemt men ook wel twitterati.   

 

 

 

Microblog
Twitter wordt ook wel een microblog genoemd. Je zet korte berichten (maximaal 140 karakters) op jouw account. Die berichten worden vervolgens (indien zo ingesteld) via het internet, via SMS en via email verspreid naar de mensen die jouw volgen.

 

 

Tweet en tweets, Twitteren en Twittert
Een bericht op Twitter wordt ook wel een tweet genoemd. Jouw verzameling berichten worden daarom jouw tweets genoemd. Soms wordt Twitter fout gespeld als "Tweeter" en "Tweter".
Iemand die op Twitter actief is, wordt een Twitteraar genoemd. Het werkwoord is twitteren. Je "twittert" dus. 
 
 

 

 

 

GRCN volgen als follower?  

Klik rechts op het Twitterlogo voor de laatste Tweets van de GRCN en meld je aan als "volger". zo blijf je nog meer op de hoogte van de activiteiten van de GRCN. 


 tweetknop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laatst aangepast op donderdag 22 augustus 2013 21:45
 

Twitter GRCN

Follow us on Twitter